Хуманитарна акција

26/12/2023


На 26/12/2023 година во Dirty Old Town во Битола се одржа традиционална новогодишна хуманитарна забава а се следеше натпреварот помеѓу Burnley и Liverpool.

На настанот беа донирани алишта , детски играчки , парични средства и новогодишни пакетчиња од членовите од Битола и Охрид.

Собраните донации деновиве ќе бидат донирани на повеќе места каде има потреба.

YNWA !