Донација во Црвен Крст

29/12/2023


На 29/12/2023 година дел од донациите од новогодишната хуманитарна акција одржана во клубот на навивачи Dirty Old Town во Битола беа оденесени во Црвен Крст на Македонија - Општинска организација Битола.

Донирани се алишта , обувки, постелнини, детски играчки , детски релаксатор и друго од членовите од Битола и Охрид.

Голема благодарност до сите што учествуваја во хуманитарната акција.

Среќни празници !

YNWA !