Донација во ЈУ Дом за доенчиња и мали деца

03/01/2024


На 03/01/2024 година дел од донациите од новогодишната хуманитарна акција беа оденесени во ЈУ Дом за доенчиња и мали деца во Битола.

Традиционално веќе неколку години по ред нашите членови донираат во ЈУ Дом за доенчиња и мали деца во Битола и се надеваме дека и оваа година со нашата скромна помош барем малку го разубавивме претстојниот празничен период..

Беа донирани алишта , детски играчки , новогодишни пакетчиња и друго од членовите од Битола и Охрид.

Голема благодарност до сите што учествуваја во хуманитарната акција.

Ве поттикнуваме да учествувате на вакви настани и до некоја наредна дружба YNWA!