Liverpool - Everton

Дружба во Битола

13/02/2023


На 13/02/2023 година во Битола, во клубот на навивачи Dirty Old Town се одржа настан и заедничко следење на градското дерби помеѓу Liverpool и Everton.

Црвените победија и ја надополнија убавата атмосфера на настанот кој беше посветен на Томе Влашевски - Куба и неговото пензионирање во својата професионална кариера.

Да ни си здрав и жив, долги години да си ја користиш пензијата и пензионерските денови да ги поминуваш во здравје и среќа !

До наредна дружба, YNWA!