LIVERPOOL - Manchester Utd.

OLSC Macedonia @Anfield

05/03/2023


После пауза од 2 години повторно на Anfield. 12 наши членови беа присутни на натпреварот со ManUtd и станаа дел од историјата. 7:0 !
You'll Never Walk Alone!