22 год. Фан Клуб - 1 год. Dirty Old Town

Прослава во Битола

01/04/2023


 

22 години неофицијално како фан клуб ... нека се множат , 1 година откако го отворивме нашето заедничко место Dirty Old Town !

Видеata во прилог говорат сами за себе која е нашата љубов кон клубот и каква е дружбата помеѓу нас.

Поздрав за гостите од Скопје, Прилеп, Охрид, Велес ... фан клубот сме сите ние !

На 1 Октомври оваа година славиме и 10 гоидини како OLSC Macedonia , датум на кој Liverpool FC не прими во своето семејство.

До наредна дружба ...

YNWA!

 
YNWA!