OLSC Macedonia Seasson 2023/2024

НАЈАВА - 11ти Регионален Собир

26/06/2023


Почитувани фанови на Liverpool FC,

Во пресрет на новата 2023/2024, Ве информираме дека OLSC Macedonia и наредната сезона продолжува со исто темпо како официјален фан клуб на Liverpool FC.

Секој кој е заинтересиран да го обнови или купи новото членство на Liverpool FC, тоа може да го направи на следниот линк:

LFC OFFICIAL MEMBERSHIP: LINK

Не заборавајте при купување да одберете за Ваш бренч Macedonia Supporters Club, а потоа и да се регистрирате и на нашата веб страна.


И оваа сезона фан клубот планира да организира и да учествува на повеќе дружби и собири во и надвор од нашата држава а секако главен и најголем настан ќе биди 11от Регионален Собир во Марибор, Словенија. кој ќе се одржи од 1 до 3 Септември 2023 година.

Од организаторот OLSC Slovenia, повеќе информации можи да се најдат на следните линкови:

OLSC Slovenia: LINK

Facebook Event: LINK


Регионалните собири се голема дружба која нетреба да се пропушти. Maло потсетување за тоа како било тоа на предходните 10 на следните линкови :

1 / 2013 Сарајево: LINK

2 / 2013 Зрењанин: LINK

3 / 2014 Skoпје: LINK

4 / 2015 Котор: LINK

5 / 2015 Љубљана: LINK

6 / 2016 Загреб: LINK

7 / 2017 Сарајево: LINK

8 / 2018 Београд: LINK

9 / 2019 Скопје: LINK

10 / 2022 Котор: LINK


Talevski Goran, OLSC Macedonia

YNWA!