OLSC Ticketing Requests

First Half of 2023/24 Season

01/07/2023


LIVERPOOL FC @Anfield

Почитувани навивачи на Liverpool FC и членови на фан клубот,

OLSC Macedonia ја објавува листата на натпревари од Премиер лигата кои се играат на Anfield и за кои ќе може да се аплицира за влезници од првиот дел од новата сезона 2023/24.

Аплицирањето за влезници трае од 01 Јули до 3 Јули 2023 година до 20:00 часот, а одговор се добива на 10 Јули 2023 година.

Право на апликација имаат сите членови на OLSC Macedonia кои имаат извадено официјално членство од Liverpool FC (Light или Full), LFC OFFICIAL MEMBERSHIP LINK

НАПОМЕНА: Членови на OLSC Macedonia со престој во Македонија, односно официјалното членство им е на Македонска адреса а при регистрација го одбрале Macedonia како нивни Supporters Club.

Од Liverpool FC нема гаранција 100% дека ќе бидат доделени влезници, тоа зависи од рејтингот на натпреварот, досегашната историја на OLSC за тој натпревар и бројот на влезници.

Датумите не се фиксни, односно можни се промени во текот на сезоната.

Секој што сака да аплицира доволно е да е член на OLSC Macedonia, да има официјално членство од LIverpool FC и да контактира со нас на еден од следните начини:

телефон 071520052 Горан, email: contact@olscmacedonia.com или Facebook: LINK

За влез во UK е потребна виза a тоа е индивидуална процедура на секој што патува.


  • 19/08/2023 : Liverpool - Bournemouth
  • 02/09/2023 : Liverpool - Aston Villa
  • 23/09/2023 : Liverpool - West Ham
  • 21/10/2023 : Liverpool - Everton
  • 28/10/2023 : Liverpool - Nottingham
  • 11/11/2023 : Liverpool - Brentford
  • 02/12/2023 : Liverpool - Fulham
  • 16/12/2023 : Liverpool - Man Utd
  • 23/12/2023 : Liverpool - Arsenal
  • 30/12/2023 : Liverpool - Newcastle

Доколку бидат одобрени влезници, распоредот/местоположбата на стадионот и цената на влезниците ги добиваме еден месец пред натпреварот. На Anfield , покрај седење има и стоечки места од кои на Kop 7425 места или 55% од трибината и Anfield Road Stand lower tier 5485 места.LFC Women @Prenton Park

Распоред на натпревари за екипата на Matt Beard ќе има во текот Јули а новата сезона во женската супер лига почнува во Септември.

Цените за сезонски влезници за натпреварите на Prenton Park се:

Возрасен 60 GBP, U16 35 GBP, Пакет Возрасен+Дете 75 GBP, Пакет Фамилија 2 возрасни и 2 деца 140 GBP

Секој заинтересиран може да не контактира и ќе добие упатство како да резервира и купи сезонска влезница.

Сезонската влезница вклучува можност за следење на натпреварите на LFC Women на Prenton Park во Barclays Women’s Super League , Continental League Cup, Women’s FA Cup и сите натпревари на LFC Women играни на Anfield.

YNWA!