> OLSC Macedonia

Прва победа во Новата година

Liverpool - Newcastle 4:2


Почитувани навивачи на LIverpool FC и членови на OLSC Macedonia,

Нека ни е среќна Новата 2024 година и Божиќните празници , нека Ве следи добро здравје, успех на професионален план и се најдобро во фамилијата !

01/01/2024 и први на табелата, победа над добриот тим на Newcastle за одличен почеток на Новата 2024 година.

Дружбата во Dirty Old Town во Битола беше збогатена со гости од Словенија.


Y.N.W.A !