Василица 2024

DOT - Стара Нова Година

10/01/2024


 

Традицијата за Василица продолжи и во 2024 година.

Мазникот со паре се вртеше пред 50тина членови на нашиот фан клуб. Во иднина се надеваме бројот ќе се зголеми и секој е добредојден да се пријави на оваа традиционална средба во Битола.

Ова е четврта година по ред како се организира овај настан. Досегашни шампиони беа , Гоце Китановски - 2020/21 , Александар Кочински - 2021/22 и Јован Станимировиќ 2022/23.

Годинава , најсреќен со парето беше Зоран Ташковски од Битола. нека му е среќна и бериќетна новата година.

Беа запазени сите традиционални адети а во прилог кратка репортажа.


До следно скоро видување Liverpool. YNWA!!

YNWA !