Carabao Cup - Liverpool vs Chelsea

Дружба во Скопје

25/02/2024


 

Carabao Cup , Liverpool - Chelsea (0:0) 1:0 ...

Покрај националниот собир во Охрид за финалето на Carabao Cup помеѓу Liverpool и Chelsea, убава атмосфера и добра дружба имаше во Green Net во Скопје.


YNWA!