Premier League - Liverpool vs Sheffield Utd.

Дружба во GREEN NET - Скопје

04/04/2024


 

Премиер Лига , натпревар Liverpool - Sheffield Utd. и уште една одлична дружба во Скопје во Green Net.

Натпреварот како и секој годинава неизвесен до крај.


YNWA!