LIVERPOOL - Sheffield Utd.

Љупчо Милевски

04/04/2024


На натпреварот од Премиер лигата помеѓу Liverpool и Sheffield Utd. беа присутни и членови на OLSC Macedonia.

Секогаш е добра приказна кога наши членови се во Liverpool , но кога за прв пат го носиш своето дете на Anfield и кога картите се на KOP неможи да се опиши!

YNWA!