OLSC Macedonia


OLSC MACEDONIA MEMBERSHIP

Членството во OLSC Macedonia за сезоната 2023/2024 e бесплатно. Доволно е само да се регистрирате на еден од следните начини.

На нашиот емаил contact@olscmacedonia.com. Пораката треба да ги содржи следните податоци: Име, Презиме, Град, Година на раѓање, email, телефон, вид на членство и број на членство.

Истите податоци може да ги испратите на нашиот Facebook профил на следниот линк: LINK

YNWA !


OFFICIAL LFC MEMBERSHIP

За да купите официјално членство од Liverpool FC следете го следниот линк :

LFC OFFICIAL MEMBERSHIP: LINK

Не заборавајте при купување да одберете за Ваш бренч Macedonia Supporters Club, а потоа и да се регистрирате и на нашата веб страна.